Over mij

Hoi! ik ben rozanne


Het gezicht achter ‘by Rooz Photography’. Ik woon in het mooie Den Haag met mijn lieve man en twee (meestal) super schattige kinderen. Al jaren ben ik gek op reizen, mooie oude steden bezoeken en wandelen op het strand of in het bos. Samen met mijn gezin hou ik er van om de mooiste plekjes in Nederland of daarbuiten te ontdekken en deze momenten vast te leggen.

In 2021 heb ik meerdere opleidingen gevolgd in de fotografie en startte ik mijn bedrijf. Inmiddels heb ik al tientallen gezinnen, zwangeren, baby's en bruiloften mogen vastleggen.

 

Naast het fotograferen werk ik al jaren op een basisschool. Een mooie combinatie, omdat ik de vaardigheden die ik gebruik als juf heel goed kan inzetten bij bijvoorbeeld het fotograferen van gezinnen en het op gemak stellen van mijn modellen. Kinderen (en volwassenen) voelen zich snel bij mij op hun gemak en door middel van kleine spelletjes en opdrachten zet ik jullie spontaan en ongedwongen op de foto te zetten.

 

Ik hou ervan om mensen puur en als zichzelf vast te leggen. Bij mij kun je dus lekker jezelf zijn! Ik fotografeer het liefst met natuurlijk licht. Dat kan op een mooie locatie in de omgeving van Den Haag of bij jou thuis.

 

Wil je meer weten of mag ik jullie mooie moment vastleggen? Óf heb je vragen over mogelijkheden?

Neem dan contact met mij op.

 

By-Rooz-Photography-zelfportret

Wist jij dat...

By-Rooz-Photography-portret-fotograaf

... Ik als klein meisje al regelmatig met een speelgoed camera of een wc-rolletje voor mijn ogen liep en net deed of ik foto's maakte?
... Ik een getallentik heb? Ik hou van dubbele getallen en getallen die in de tafels zitten.
... Ik geboren ben op 6-6-'88 , fijne datum toch?
... Ik gek ben op verre reizen? Zo reisde ik al naar China, Quatemala, Australië, Canada en Amerika.
... Ik naast de Pabo ook kunstgeschiedenis gestudeerd heb?