Familie + kinderen

Let op!: In 2024 is by Rooz Photography niet beschikbaar voor familie/newborn shoots! (m.u.v. cadeaubonnen)

Samen herinneringen vastleggen


Wil je die mooie bolle zwangerschapsbuik voor altijd vastleggen? Is er een kleintje geboren of willen jullie foto’s van jullie leuke gezinnetje eindelijk eens laten maken? Dan is een lifestyleshoot echt iets voor jou. Weinig poseren en veel spontaniteit. Door middel van kleine opdrachtjes zorg ik ervoor dat jullie er precies op staan zoals jullie zijn. We gaan samen op zoek naar een mooie locatie die bij jullie past, buiten, thuis of in een mooie binnenlocatie.

FAMILIE

Ben jij altijd degene die foto's maakt als jullie met je gezin op stap zijn? En sta je er zelf vervolgens nooit op. Of wil je een mooie foto voor aan de muur of voor opa en oma?

Er zijn genoeg redenen om een familieshoot te boeken om jullie complete gezin ongedwongen vast te leggen. Naast fotograaf werk ik al heel wat jaren in het basisonderwijs. Ik weet precies hoe ik jullie kinderen op een speelse manier mooi op de foto kan zetten.


cityshoot-familieshoot-delft-den-haag

ZWANGER

Je bent zwanger! Gefeliciteerd! Je bent natuurlijk mega trots en wilt niets liever dan je mooie buik aan iedereen laten zien. Of je wilt het geslacht van jullie kindje op een leuke manier aan iedereen bekend maken. Hoe leuk is het dan om dit bijzondere moment vast te laten leggen, zodat je er later nog heel vaak naar terug kunt kijken? Wil je met een mooie bolle buik op de foto? Dan is het handig om je zwangerschapsshoot tussen je 32e en 36e zwangerschapsweek in te plannen, eerder mag natuurlijk ook. Wees wel op tijd met boeken, zodat ik in deze weken niet al vol zit. Wil je ook een Babyshoot doen? Wanneer je bij mij een zwangerschapsshoot hebt gedaan, krijg je15% korting op een Babyshoot.


zwangerschapsshoot-denhaag

BABY

Jullie prachtige zoon of dochter is geboren, gefeliciteerd! Jullie zitten heerlijk op een roze wolk. Wat is hij/zij mooi, schattig en klein! Hoe mooi is het om deze waardevolle momenten met je newborn op de foto te laten zetten? Want we weten allemaal... klein zijn ze maar heel even.

Voor een lifestyle babyshoot kom ik graag bij jullie thuis. Ik leg graag dagelijkse momenten vast, zoals kusjes, knuffels. Voor de shoot neem ik graag de tijd. Mocht jullie kleintje onrustig zijn of even moeten drinken is dat dan natuurlijk geen probleem. Wil je je baby als newborn laten vastleggen met een lifestyle newborn shoot dan kan dat tot ongeveer 12 weken. Daarna kan het natuurlijk ook. Dan is jullie kindje vaak wat meer wakker. Heb je bij mij een zwangerschapsshoot gedaan? Dan krijg je15% korting op een Baby- of newborn shoot.


babyshoot-fotoshoot-thuis-den-haag-new-born

Hebben jullie graag advies over wat voor kleding je het beste aan kunt doen voor de fotoshoot? Kleding kan namelijk heel bepalend zijn voor de sfeer van de foto. Vooraf krijg je van mij een stijlgids en ik help je hier graag bij!

"Rozanne is heel relaxt en rustig waardoor het totaal niet ongemakkelijk is om voor haar camera te staan"

Kelly

Prijzen en pakketten

'Mini moment'

€ 195,-

familie-fotograaf-den-haag

'Mini moment'

€ 195,-

Ong. 30-45 minuten fotografie
Stijlgids
15+ foto's in hoge resolutie
1-2 personen
Zorgvuldige nabewerking
Persoonlijke online galerij
Optie voor foto's op USB-stick (€ 8,-)
Mogelijkheid tot nabestellen album

Geschikt voor: portretten, zwangeren, koppels

'Liefdevol moment'

€ 235,-

familie-fotoshoot-gezin-kijkduin-den-haag-fotograaf

'Liefdevol moment'

€ 235,-

Ong. 1 uur fotografie
Stijlgids
30+ foto's in hoge resolutie
1-5 personen
Zorgvuldige nabewerking
Persoonlijke online galerij / optie voor USB
Mogelijkheid tot nabestellen album

Geschikt voor: portretten, zwangeren, gezinnen, baby, koppels

'Perfect moment'

€ 295,-

familieshoot-fotoshoot-den-haag

'Perfect moment'

€ 295,-

ong. 1 uur fotografie
Stijlgids
30+ foto's in hoge resolutie
1-5 personen
Zorgvuldige nabewerking
Persoonlijke online galerij
Optie voor foto's op USB-stick (€ 8,-)
Inclusief album (20 x 20 cm)

Geschikt voor: portretten, zwangeren, gezinnen, baby, koppels

(Prijzen zijn exclusief reiskosten: 0,45c per km vanaf Den Haag)

Denk aan specifieke informatie over jullie bruiloft of soort shoot. Wie zijn jullie? Wat zijn jullie verwachtingen en wensen?