Werkwijze

Hoe ga ik te werk?


Wil je mij boeken als fotograaf op je bruiloft, kijk dan bij 'trouwen'. Hier vind je informatie over mij werkwijze op bruiloften en kun je een brochure met meer informatie aanvragen.

zwangerschapsshoot-delfse-hout

VOOR DE FOTOSHOOT

Voor het boeken van een fotoshoot met je gezin, je geliefde, etc. kun je mij via de pagina 'contact' een bericht sturen. Ik reageer bijna altijd binnen een dag. We bespreken dan samen je wensen en spreken een datum en tijdstip af. Wanneer de afspraak is gemaakt ontvang je van mijn een offerte die ik je vraag online te tekenen met daarbij een stijlgids en/of meer informatie over de fotoshoot. Na het tekenen van de offerte staat de afspraak vast en ga je akkoord met mijn algemene voorwaarden.

loveshoot-den-haag

TIJDENS FOTOSHOOT

Op de dag zelf spreken we af op een locatie. We doen een ontspannen fotoshoot waarin ik jullie soms opdrachtjes geef. Zo krijgen we mooie, spontane foto's. Tijdens de fotoshoot klets ik gezellig met jullie, zodat je lekker kunt ontspannen. Afhankelijk van het pakket wat je bij mij boekt zijn we ongeveer 45 minuten tot 1,5 uur aan het fotograferen.

familieshoot-den-haag

NA DE FOTOSHOOT

Na de shoot ga ik aan de slag met jullie foto's. Thuis bewerk ik de foto's in mijn eigen stijl. Je ontvangt binnen 48 uur enkele foto's als preview en daarbij ontvang je ook de factuur van de fotoshoot. Binnen 3 weken ontvang je een online galerij met alle foto's. Als de factuur betaald is krijg je daarbij ook een code om de foto's (zonder watermerk) te kunnen downloaden. Alle foto's die je ontvangt zijn voor jou (je hoeft dus niks uit te kiezen). Ontvang je de foto's liever ook op een USB-stick? Dan kan dat voor een meerprijs van 8 euro. Geef dat dan even van tevoren aan.


ALBUMS EN AFDRUKKEN

Zit er ook een album in jouw gekozen pakket? Dan zal ik bij het leveren van de foto's aangeven wanneer je het album ongeveer kunt verwachten. Heb je geen album bij jouw pakket, maar wil je wel een album (of afdrukken) bij mij bestellen? Dan kan dat. Ik stuur je daarvoor graag extra informatie over prijzen en materialen op.


Heb je andere vragen? Kijk dan even bij de FAQ hieronder of stuur me een bericht.

FAQ

Wat als het op de afgesproken dag opeens regent? (bij een buiten shoot)

Wanneer het op de afgesproken dag slecht weer blijkt te worden, dan hebben we kort van tevoren even contact. We kunnen dan het weer toch even afwachten of zo snel mogelijk een ander moment plannen.

Kan ik de foto's ook op een USB stick ontvangen?

Jazeker, je kunt ervoor kiezen om de foto's ook op een USB-stick te ontvangen. De meerprijs hiervoor is € 8,-. Geef dit even aan bij het boeken van de shoot, zodat ik dit op de factuur kan verwerken.

Worden mijn foto's gebruikt op Social media of op deze website?

Ik vraag altijd of ik de foto's mag gebruiken voor social media of website. Heb je dat liever niet, dan deel ik ze niet.

Wanneer ontvang ik de foto's?

Binnen 48 uur ontvang je een kleine preview van de foto's. Binnen 3 weken ontvang je een link naar de online galerij. Daar kun je de foto's in hoge resolutie en websize downloaden. Wil je de foto's liever ook op een USB-stick ontvangen, dan kan dat voor een meerprijs van € 8,-

Wanneer betaal ik de fotoshoot?

Wanneer we een datum hebben afgesproken voor de fotoshoot ontvang je binnen enkele dagen een mail met informatie, algemene voorwaarden en de offerte. Via die mail kun je online de offerte ondertekenen. De factuur ontvang je na de fotoshoot (bij de preview) en moet binnen 14 dagen betaald worden. Na betaling ontvang je de galerij met foto's.
Bij bruiloften vraag ik een aanbetaling van 15 % bij het bevestigen van de boeking.